انتخابات اتحادیه صنف کسب و کارهای مجازی؛ با ائتلاف تاد آشنا شوید

انتخابات کسب و کارهای مجازی

به اطلاع کلیه همکاران و فعالان حوزه کسب و کارهای دیجیتال می رساند که بر اساس ماده (14) آیین نامه اجرایی نحوه تشکیل و برگزاری انتخابات اتحادیه های کشوری (موضوع تبصره (7) ماده (21) قانون نظام صنفی)، انتخابات اتحادیه کشوری صنف کسب و کارهای مجازی در روز دوشنبه 30 مهر 1403 برگزار خواهد شد.

از کلیه دارندگان پروانه کسب در رسته های صنفی مرتبط با اتحادیه کشوری صنف کسب و کارهای مجازی دعوت به عمل آید که در روز دوشنبه 30 مهر 1403  از ساعت 9 صبح تا 14 با به همراه داشتن پروانه کسب یا کارت شناسایی معتبر (ترجیحاً کارت ملی) برای تعیین هفت نفر اعضای هیات مدیره و سه نفر علی البدل همچنین دو نفر بازرس (اصلی و علی البدل) در انتخابات شرکت کنند. محل برگزاری در تهران: میدان امام خمینی، ابتدای خیابان فردوسی، خیابان شهید تقوی (کوشک سابق)، جنب وزارت امور خارجه، هتل فردوسی و در سایر سایر استان ها: ادارات کل صنعت، معدن و تجارت خواهد بود.

معرفی ائتلاف تاد

ائتلاف تاد (TAD Coalition) به‌عنوان یک نهاد پیشرو در توسعه اقتصاد دیجیتال، به ترویج نوآوری و همکاری‌های بین‌المللی در زمینه فناوری‌های دیجیتال و اطلاعات می‌پردازد. این ائتلاف با هدف بهبود شرایط اقتصادی و اجتماعی کشورهای عضو، به دنبال ایجاد بسترهای مناسب برای رشد و توسعه در عرصه‌های مختلف فناوری اطلاعات و ارتباطات است. در این مقاله، به بررسی اهداف، ساختار و تأثیرات ائتلاف تاد در توسعه اقتصاد دیجیتال خواهیم پرداخت.

اهداف اصلی ائتلاف تاد

توسعه زیرساخت‌های دیجیتال

ائتلاف تاد بر ایجاد و بهبود زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات تأکید دارد تا کشورهای عضو بتوانند به راحتی به منابع و خدمات دیجیتال دسترسی پیدا کنند.

ترویج نوآوری و کارآفرینی

ائتلاف به حمایت از استارتاپ‌ها و کسب‌وکارهای نوپا در زمینه فناوری کمک می‌کند و بسترهایی را برای ایده‌های نوآورانه فراهم می‌آورد.

آموزش و توانمندسازی نیروی انسانی

آموزش مهارت‌های دیجیتال و توانمندسازی نیروی کار در کشورهای عضو از اهداف کلیدی ائتلاف تاد است تا افراد بتوانند با تغییرات سریع دنیای دیجیتال سازگار شوند.

تسهیل همکاری های بین المللی

ائتلاف تاد به دنبال ایجاد شبکه‌های همکاری بین کشورهای مختلف است تا تجارب و دانش‌های مرتبط با فناوری دیجیتال را به اشتراک بگذارند.

معرفی اعضای ائتلاف تاد

دکتر ایمان رادمنش، مدیر عامل اپرا

ایمان رادمنش، مدیرعامل و موسس شرکت دانش بنیان اِپرا و مدیرعامل سامون

ایمان رادمنش، دارای دکتری مهندسی پزشکی و موسس شرکت دانش بنیان الکترونیک پویا روژین اکسیر(اپرا) با سابقه ای غنی در حوزه کسب و کارهای مجازی به ویژه در بخش های فروشگاه های اینترنتی و مدیریت هوشمند سامانه های مدیریت ساختمان و استفاده از اینترنت اشیا به منظور کنترل بهینه انرژی است. علاوه بر تجربیات علمی و مدیریتی، او سابقه فعالیت در نهاد ریاست جمهوری و همچنین  به عنوان استاد دانشگاه نیز در فعالیت های آکادمیک مشارکت فعال دارد.

دغدغه های ورود به حوزه صنفی

به اعتقاد من، یکی از مهمترین دلایلی که به سمت فعالیت صنفی در حوزه کسب و کارهای مجازی سوق پیدا کردم، خلأهایی است که در این حوزه وجود دارد. تجربیات من در بخش دولتی و خصوصی نشان می دهد که بسیاری از این چالش ها می توانند با تلاش های صنفی و تعاملات سازنده با نهادهای تصمیم گیر مرتفع شوند. بسیاری از مشکلات کسب و کارهای مجازی ناشی از عدم تطابق قوانین قدیمی با نیازهای جدید این حوزه است، و من معتقدم که این چالش ها می توانند از طریق بررسی و اصلاح قوانین به شکل بهتری مدیریت شوند.

مدیریت مشکلات کسب و کارهای نوپا

یکی از دغدغه های اصلی، ریسک های بالای کسب و کارهای نوپا و استارت اپ هاست. بسیاری از این کسب و کارها در مراحل ابتدایی به دلایل مختلف شکست می خورند و با هزینه های بالایی مواجه می شود. از این رو، باید از طریق سازوکارهای نوآورانه مانند بیمه ایده ها، محصولات و بازار، این ریسک هار را کاهش داد. همچنین، ایجاد مراکز نوآوری با حداقل هزینه ها و فراهم آوردن تسهیلات مالی مناسب برای استارت اپ ها می تواند کمک بزرگی به رشد آن ها باشد.

یکی دیگر از چالش های کسب و کارهای نوپا، فقدان واحدهای حقوقی و مالی مستقل است. به نظر من، اتحادیه کسب و کارهای مجازی می تواند با رایزنی و ایجاد بسترهای مناسب، این خدمات را با هزینه های کمتر به استارت اپ ها ارائه دهد تا آن ها  بتوانند مراحل اولیه تا مقیاس پذیری را با مشکلات کمتری پشت سر بگذارند.

توسعه نیروی انسانی

یکی از مشکلاتی که حتی کسب و کارهای دیجیتال با سابقه نیز با آن مواجه هستند، خروج نیروهای انسانی متخصص و ماهر از این مجموعه ها است. آموزش و توسعه نیروی انسانی می تواند به رشد کسب و کارها کمک کند. با توجه به محدودیت زمانی و سختی های شرکت در دوره های حضوری، ایجاد بسترهای آموزش آنلاین می تواند این نیاز را تا حد زیادی پوشش دهد. دوره های مرتبط با امنیت سایبری، برنامه‌نویسی، و مدیریت، از جمله مواردی هستند که باید به صورت گسترده در دسترس قرار گیرند.

ایجاد تعاملات صنفی و دولتی

فعالیت های صنفی در واقع نمایندگی فعالان یک صنف است. برای کسب و کارهای آنلاین، اتحادیه ها باید نقش فعالی در اصلاح و تدوین قوانین ایفا کنند. بسیاری از قوانین موجود برای فعالیت های سنتی وضع شده اند و برای حوزه های جدید مانند کسب و کارهای مجازی کارآمد نیستند. ما باید با نهادهای دولتی و قانون‌گذار همکاری نزدیکی داشته باشیم تا بتوانیم قوانین را به نحوی اصلاح کنیم که به نفع فعالان اقتصادی باشد و چالش های اضافی برای آن ها ایجاد نکند.

تلاش می کنم تا با ایجاد کارگروه های تخصصی و منسجم با نهادهای دولتی، چالش های موجود را بررسی و پیگیری کنیم و در نهایت به نتایج مطلوبی برای فعالان کسب و کارهای مجازی برسیم.

در نهایت، هدف من ارتقای واقعی و برنامه ریزی دقیق برای این حوزه است. مدیریت درست بر اساس اطلاعات صحیح و اولویت بندی چالش ها می تواند کسب و کارهای مجازی را به مسیر درستی هدایت کند. تجربه من در فعالیت های آکادمیک، دولتی و شرکت های مختلف به من این اطمینان را می دهد که می توانم نماینده مؤثری برای فعالان این حوزه باشم و به آن ها در حل چالش های و دستیابی به نتایج مثبت کمک کنم.

وبسایت سامون: samoonpro.ir

مدیریت ساختمان سامون: samoonapp.ir

وبسایت اپرا: epre.ir

رضا الفت نسب، مدیر عامل کتاب مارکت

رضا الفت نسب، مدیرعامل کتاب مارکت

رضا الفت نسب، از نخستین فعالان صنفی در حوزه‌ی کسب‌وکارهای دیجیتال در ایران است. و موسس انجمن صنفی فروشگاه‌های اینترنتی تهران است و سابقه عضویت در هیأت مدیره اولین دوره‌ی اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی را در کارنامه خود دارد. او در حال حاضر رئیس هیأت مدیره شرکت آسا پردازش و مدیرعامل کتاب مارکت است. الفت‌نسب در سال‌های گذشته با حضور فعالانه در فعالیت‌های صنفی خدمات موثری در صیانت از حقوق کسب‌وکارهای آنلاین ارائه کرده است.

وبسایت کتاب مارکت: ketab.market

پشوتن پورپزشک، مدیر عامل پادرو

پشوتن پورپزشک، مدیرعامل پادرو

پشوتن پورپزشک فارغ‌التحصیل مهندسی نرم‌افزار است و از اولین افراد از نسل اول استارتاپی کشور است که در توسعه اکوسیستم استارتاپی ایران نقش موثری داشته است. او یکی بنیان‌گذاران اولیه گروه اسنپ فعلی (گروه اینترنتی ایران) و مدیرعامل بامیلو بوده است و در حال حاضر هم‌بنیان‌گذار و مدیرعامل پادرو است. او بعد از فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی به طور جدی پیگیر حقوق فروشگاه‌های متضرر از فیلترینگ بوده است و سعی کرده صدای فروشگاه‌های آنلاین را به گوش قانون‌گذاران برساند.

وبسایت پادرو: podro.com

محمدامین روان بخش، مدیر عامل چهارباغ

محمدامین روانبخش، مدیرعامل چهارباغ

من محمد امین روان‌بخش هستم، فارغ‌التحصیل رشته مهندسی نرم‌افزار از دانشگاه صنعتی اصفهان. مدیرعامل فروشگاه چهارباغ و بنیان‌گذار و مدیرعامل شرکت دیجیتال مارکتینگ امین رایان. همچنین عضو اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی و نظام صنفی رایانه‌ای استان اصفهان هستم. عضو کمیسیون دیجیتال مارکتینگ اصفهان . بیش از یک دهه فعالیت در حوزه انفورماتیک و مشاور و راه انداز بیش از 200 کسب و کار برخط در ایران.

کسری صادقی زاده، مدیرعامل اسنپ باکس

کسری صادقی زاده، مدیرعامل اسنپ باکس

کسری صادقی‌زاده دارای PHD جامعه‌شناسی سیاسی و دانش‌آموخته سیاستگذاری عمومی است. او همچنین DBA و مشاوره حقوقی تخصصی استارتاپ‌ها را در کارنامه دارد. صادقی‌زاده از سال 1382 فعالیت خود را در مراکز مطالعاتی و سیاست‌گذاری حوزه علم و فناوری آغاز کرد. او از سال ۱۳۹۶ عضو شورای راهبردی گروه اسنپ و از سال ۱۳۹۷ مدیرعامل اسنپ باکس و عضو هیأت مدیره اسنپ است. صادقی‌زاده تجربه صنفی گسترده‌ای در فعال‌سازی ظرفیت‌های قانونی و ارتباط با نهادهای ذی‌ربط دارد. و تلاش می‌کند از این تجربیات برای منافع اعضای اتحادیه بهره ببرد.

وبسایت اسنپ باکس: snapp-box.com

سام مدرن پور، مدیرعامل ایسام

سام مدرن پور، مدیر عامل ایسام

سلام من سام مدن پور هستم، مدیرعامل شرکت ایسام. با افتخار می‌توانم بگویم که در صنعت تجارت الکترونیک و مزایده های آنلاین فعالیت می‌کنم. هدف من و تیم ایسام ارائه یک پلتفرم جامع و کاربرپسند برای خرید و فروش آنلاین در ایران است. ما همچنین به توسعه اقتصاد دیجیتال و حمایت از کسب‌وکارهای کوچک و متوسط در کشور متعهد هستیم. ایسام پلتفرمی است که به کارآفرینان و صاحبان مشاغل این امکان را می‌دهد تا محصولات خود را به مخاطبان گسترده‌تری عرضه کنند.

وبسایت ایسام: esam.ir

صادق محمدی، مدیرعامل مدیانا

صادق محمدی: مدیرعامل مدیانا

صادق محمدی، کارشناس ارشد بازاریابی است و از سال 1385 با تاسیس فروشگاه اینترنتی ایران خرید، وارد بازار دیجیتال ایران شده است. او در حال حاضر مدیرعامل و بنیان‌گذار مدیانا ابزار و راهکار یکپارچه ارتباط کسب‌وکار با مشتری است که خدماتی چون پیامک، ایمیل، تلفن و اتومیشن را ارائه می‌کند. محمدی پیش از این نایب رئیس کمیسیون بازرسی اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی بوده و در حال حاضر عضو هیئت مدیره انجمن کشوری تولیدکنندگان اپلیکیشن موبایلی و عضو کمیسیون فاوا اتاق ایران است.

وب سایت مدیانا: mediana.ir

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص ائتلاف تاد اینجا کلیک کنیم

از تمامی همکاران و فعالان حوزه کسب و کارهای مجازی دعوت می‌کنیم تا با مشارکت در این انتخابات، از نمایندگان شایسته حمایت کنند و در شکل‌گیری آینده‌ای بهتر برای صنف نقش‌آفرینی کنند.

سخن پایانی

انتخابات اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی فرصتی مهم برای تمامی فعالان این حوزه است تا با مشارکت خود، در تعیین سرنوشت صنف و بهبود شرایط کسب‌وکارهای آنلاین نقشی مؤثر ایفا کنند. حضور نمایندگان شایسته و آگاه می‌تواند راهگشای حل مشکلات فعلی و تقویت زیرساخت‌های حقوقی و اجرایی باشد. ائتلاف تاد، با رویکردی مبتنی بر نوآوری، کارآفرینی و تعاملات بین‌المللی، در تلاش است تا گامی اساسی در توسعه اقتصاد دیجیتال بردارد و از منافع کسب‌وکارهای مجازی صیانت کند.

از همه همکاران و فعالان این حوزه دعوت می‌کنیم تا با حضور در این انتخابات و حمایت از کاندیداهای شایسته، مسیر روشنی برای آینده‌ای بهتر و پویاتر ترسیم کنیم. همکاری و همفکری امروز، فردای موفق‌تری را برای تمامی کسب‌وکارهای مجازی رقم خواهد زد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
question